Щенячий патруль таблетки з екстрактом алое та мигдальною олією змінюють колір води, 9 шт Nickelodeon Colour bath tabs

250,00 

Таблетки для ванни “Paw Patrol Colour Bath Tabs” забарвлюють воду в яскраві кольори та мають фруктовий аромат, роблячи купання веселим і захоплюючим для дітей. Збагачені маслом солодкого мигдалю та екстрактом алое вера, підходять для чутливої шкіри і є веганським продуктом.

Є в наявності

Опис

Таблетки для ванни “Paw Patrol Colour Bath Tabs” – це чудовий спосіб зробити купання веселішим і цікавішим для дітей. Кожна таблетка забарвлює воду у яскраві кольори, наповнюючи ванну фруктовим ароматом, що перетворює купання на захопливу гру. Засіб збагачений маслом солодкого мигдалю та екстрактом алое вера, які зволожують та дбають про чутливу дитячу шкіру, забезпечуючи їй належний догляд. Продукт дерматологічно протестований і є безпечним для щоденного використання.

Основні характеристики:

  • Кольорові таблетки для ванни з фруктовим ароматом
  • Містять масло солодкого мигдалю та екстракт алое вера для догляду за шкірою
  • 100% веганський продукт
  • Дерматологічно протестований, підходить для чутливої шкіри
  • Оформлений із зображенням персонажів “Щенячий патруль”
  • Робить купання захоплюючим і веселим для дітей

Цей продукт ідеально підходить для дітей віком від 3 років, забезпечуючи м’який догляд за шкірою та перетворюючи щоденне купання на яскраву гру.

Додаткова інформація
Вага 0,3 кг
Бренд

Доставка
На відділення

Вартість доставки відповідно до тарифів Нової Пошти. Безкоштовна доставка від 2500 грн. Відправка замовлень протягом 1-3 робочих днів після оформлення замовлення.

На поштомат

Вартість доставки відповідно до тарифів Нової Пошти. Безкоштовна доставка від 2500 грн. Відправка замовлень протягом 1-3 робочих днів після оформлення замовлення.

Адресна доставка

Вартість доставки відповідно до тарифів Нової Пошти. Відправка замовлень протягом 1-3 робочих днів після оформлення замовлення.

Самовивіз

Бориспіль, вул. Київський шлях, буд. 65, каб.9
Вівторок - Субота 10:00-17:00

Артикул: id_2422 Категорії: , Позначка:

Відгуки

0 відгуків
0
0
0
0
0

Для цього товару ще немає коментарів.
Ми хочемо ставати краще для Вас, тому дуже цінуємо думку кожного клієнта.

Залишити відгук
Будьте першим, хто залишив відгук “Щенячий патруль таблетки з екстрактом алое та мигдальною олією змінюють колір води, 9 шт Nickelodeon Colour bath tabs”“
Cosco

Схожі товари

Категорії товарів